اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

وزیر بهداشت: کاشت ناخن و مژه برای پزشکان و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع است

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت گفت که کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 05
کد خبر: ۲۲۶۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در حاشیه نشست هیات دولت در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت که کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع است و با متخلفان برخورد می شود.

 

ممنوعیت کاشت ناخن و مژه برای پرسنل بیمارستان و مراکز درمانی یکی از مطالباتی است که مخاطبان خبرگزاری فارس در پویش های متعددی خواستار آن شده اند.

 

کاشت ناخن؛ از راه‌های انتقال سریع باکتری و ویروس

در متن یکی از این پویش ها آمده است که « باید کاشت ناخن و مژه برای پزشکان، پرستاران و تمامی پرسنل بیمارستانی ممنوع شود چرا که کاشت ناخن یکی از راه‌های انتقال سریع باکتری و ویروس است. این عمل علاوه بر فراهم کردن محیطی برای انتقال بیماری از طریق دست‌ها، به جهت نزدیک بودن پزشکان و پرستاران با بیماران و قرار گرفتن طولانی مدت در محیط درمانی می‌تواند شرایط انتقال ویروس را فراهم کند.»

 

در متن یکی دیگر از پویش ها آمده است: « در بسیاری از مراکز درمانی شاهد کاشت ناخن توسط کارکنانی که مستقیماً با بیماران ارتباط دارند، به جهت جلوگیری از انتشار آلودگی در محیط های درمانی، خواهشمندیم وزارت بهداشت از حقوق بیماران صیانت کرده و اجازه کاشت ناخن و آلوده کردن محیط درمانی به انواع بیماری‌ها و میکروب‌های قابل انتشار از طرق کاشت ناخن را به برخی کارکنان خود ندهد. »

 

با افرادی که رعایت نکنند برخورد می شود

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در ادامه گفت وگو با خبرنگار فارس تاکید کرد که « در کشورهای دیگر دنیا نیز شیوه نامه‌هایی برای حضور پرسنل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در این مراکز وجود دارد و پزشکان و کادر درمان باید مراقبت کنند تا ویروس و آلودگی از طریق این مسائل منتقل نشود.»

 

وی گفت که اگر مواردی وجود داشته باشد که این موضوع از سوی پرسنل بیمارستانها رعایت نشود با آن برخورد خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار